Сервизна дейност

IMAG0102

Сервиз Land Rover

Сервизът разполага с необходимото оборудване за да предложи пълен брой услуги свързани с ремонт на Land Rover. Квалифициран персонал ще се погрижи за бързото и надежно отстраняване на повредата. Голяма част от ремонтите се извършват в рамките на деня.

Сервизът разполага с оборудване за пълна диагностика на автомобилите. Всички видове ремонти се извършват с качествени авточасти и консумативи от реномирани производители. Поддържане на склад с резервни части.

„Терминатор тунинг” разполага с 6 подемника и охраняем двор за престой на автомобили.

 

 

 

 

Услугите, които предлагаме са:

  1. Ремонт на ходова част на всички модели джипове. Включително на моделите с въздушно окачване Land Rover P38. Предлагаме и замяна на въздушното окачване с пружини.
  2. Ремонт на двигатели. Основни и текущи ремонти. Адаптация и настройка на горивни системи. Чип тунинг за повече мощност.
  3. Ремонт на трансмисия – ремонт и обслужване на скоростни кутии, раздатки и диференциали.
  4. Електрически услуги от всякакъв вид. Монтаж на ксенон системи.
  5. Всякакви ремонти по каросерията на автомобила. Интериор и екстериор.

Пълна диагностика на джипове Land Rover

Сервизът предлага мобилна диагностика, което позволява бърза диагностика на автомобила още преди влизането за ремонт. Няма да се налага да чакате и бързо ще бъдат констатирани проблемите по автомобилните модули.

За пълния набор от услуги се обадете на посочените телефони в раздел контакти.

2 thoughts on “Сервизна дейност

  1. Kolegi kakva e Cenata za pregled na hodovat 4ast smisul razdatka visko mufaa,da konstatirte dali rabotqt i za 4istene na ABS modula 4e svetqt trite lampi na freelander 1 ,2td 98k.s 1999g.Blagodarq predvaritelno

Коментари са забранени.